Kuuntelupäiväkirja viikko 14

with Ei kommentteja

Gabriel, Peter – Us 3
Gabriel on niitä harvinaisempia tekijöitä jotka tuntuu olevan päteviä mutta saa harvoin realisoitua osaamisensa ihan oikeesti hyväks musiikiks. Noin yks raita tuntuu uppoovan tähän kuulijaan joka jäi ihmettelemään miks Gabriel tähtää tylsään AOR:ään ja sotkee sinne sitten kuolleen tarramaisesti maailmanmusapalasia. Ehkä aika oli vaan niin toinen ja siinä kaikessa oli sillon järkee.

Keneally, Mike – Boil That Dust Speck 3,5
Mies joka osas taaperoiässä jo koko Zappan tuotannon. Oma kama on aika paljon juurikin siis sinnepäin ja näin viisvarttisessa mennään vahvasti laidasta laitaan progeillen, laulelmia lauleskellen tai vaikka kilistellen ja kolistellen. Zappan haastaminen on tietenkin hulluutta eikä sitä oo suoranaisesti havaittavissa mutta vähän liikaa niillä vesillä uidaan että semmonen oma visio pääsis vallottamaan kuulijaa ellei halua mieltää tätä erakkoversioks Zappan ison volyymin tekemisestä. Ei sillä että mitään muuta vikaa ois kun ehkies perinteisesti ylipituus. Noniin blaablaablaa eli siis noin yhden hengen progeilua joka uskaltaa eksyä vaikka minne.

Steen1 – Varasta Pomolta 3
Hyvin lähellä uskonnollista saarnaamista paatoksessaan sillosen nykymaailman ongelmista. Mitään taivaspaikkoja ei kyllä tarjoilla. Silti aina kiva kuulla ihmisen palavaa paatosta aiheesta kun aiheesta.