Kuuntelupäiväkirja viikko 47

with Ei kommentteja


Laurila – Boyhood 4
Persoonaa puuttuu. Muuten kaikki onkin sit lähellä täydellistä Jukka Ässän kitaran kevytrososuudesta powerpopenergisyyteen ja balladointiin asti.

Laurila, Janne – Kultaisia Pisteitä 3,5
Muodollisesti oikein pätevää. Noi lyriikat ei vaan iske.

Janne Laurila & Tuhlaajapojat – Janne Laurila & Tuhlaajapojat 4
Oikein hyvää nueva iskelmää ja lyriikat on lähes täysin metaiskelmää. Vika biisi Kyynaamat on vuoden lempparibiisejä. Aivan ihana.

Mummypowder – Consternation! Uproar! 4
Pakottava tarve toistaa itteeni että jos Mummypowder ois vaikkapa brittibändi niin se ois selvästi maailmankuulumpi kun on suomalaisena. Ja se ois sitä ihan ansaitusti vaikken ookkaan suoraviivasen popin suurin ystävä.

R.E.M. – Chronic Town 4
Eka ep (tai mini-LP) ja vahvoilla heti. Rockbändinä nykystandardeilla aika laiska mut popbändinä runsaasti aikaansa edellä.

R.E.M. – Murmur 3,5
Oikeesti laatu ja taso ei oo laskenu Chronic Townista mutta tyyli on niin leimallisesti sitä samaa että mun on helpompi ottaa se lyhyempinä annoksina. Naurettava kritiikki siis.

Kauko Röyhkä, Severi Pyysalo, Maarit Hurmerinta – Turmion Suurherttua 3
Menneitten aikojen loistoa etsimässä. Soundissa paljon pienemmän koon bigbandballadimeininkiä ja muuta Broadway-kaikua. Gulliver-biisin kohdalla eli ihan alussa tuntu vielä siltä et jotain tästä tulee mut aika hötöks sit jäädään.

Teksti-TV 666 – 1, 2, 3 4
Jumalaista pörinää! Sit ku on yksissä kansissa kolme eptä samassa kasassa niin se pörinä vielä jatkuu jumalaisen kauan.

Teksti-TV 666 – Aidattu Tulevaisuus 4
Sitä samaa. Eikä pahalla.