Kuuntelupäiväkirja viikko 12

with Ei kommentteja

Björk – Debut 4,5
Debut tuntuu ja kuulostaa vuosi vuodelta paremmalta. Aikoinaan kun Björkin laitimmaiset ufoilut tuntu vielä vähän liian radioystävällisiltä niin Debutin suoraviivasen ilahduttavaa musiikkirunous oli vaikee sulattaa. Nyt se alkaa näyttäytyä nerokkaana poplevynä jonka Radiopää ois varmasti halunnu tehdä. Samalla se on hyvä otanta siitä mikä kaikki ysärikonemusassa toimi hienosti vaikkei Björk siihen tyydykään vaan käy ties missä jazzeissa.

Captain Murphy – Duality 4
Flying Lotuksen mixtape jonka salanimen takaa mies uskalsi kai sit enemmän räpätäkin. Kulttiläppää, happosia biittejä, maailmanpelastamisharhoja ja vaan reiluun puoleen tuntiin.

Flying Lotus – Los Angeles 3,5
Next level hissimusaa.

Pennywise – About Time 3,5
Ois voinu olla Green Dayn, The Offspringin ja kumppanien kanssa näitä punkkareitten isommille lafkoille hyppäämislevyjä mutta Pennywise ei myyny itteensä eikä sitten tehny kummosia rahoja About Timella vuonna 1995 vaan jatko Bad Religionin Epitaph-levymerkillä. Pennywise on rohkeesti vetässy musatrion ja laulajan formaatin joten musiikki on väkisinkin aika ykstotista voimasointujen rämpytystä. Näin siis sorron yöstä kajahtaa monotonista melohooseepunkpoppia.