Kuuntelupäiväkirja viikko 26

with Ei kommentteja

Lost Paragraph – Intermediate Dance Music 3
Onnistuu levyn nimeemisessä oikein hyvin. Tämmöstä funkjamittelua aika Kutin afrobeatista ammentavin jutuin mutta pienemmällä bändillä luonnollisesti ja täysin instrumentaalisena. Soljuu mukavasti taustalla eikä oo liian pitkä.

Lost Paragraph – Parasta Ennen 3
Jatkaa livenä, synat kaivettu soosiin mukaan ja sama hyvä taustagroove jatkuu. Ja sitten se vähän unohtuu levyn loppuessa.

Rodriguez, José Antonio – Manhattan de la Frontera 3
Flamencon suuri kysymys: mihin sitä voi kehittää? Nyt kun siihen ympätään fuusioo ja muuta tilkettä niin varsinainen flamenco meinaa hautautua ja jää vaan epämääränen fiilis.

Sick Things International – Crank 4
Monesti parempi kun useet suuren maailman ysärialternativebändit. Ei vaan niin intternationaali kun ois sietäny olla. Ei ois kiva olla suomalainen bändi.

Simien, Terrance – There’s Room for Us All 2,5
Zydecohan on periaatteessa tämmöstä haitari- ja pyykkilautavetosta suohumppaa. Simien joka on ties kuinka monennen sadannen polven zydecokreoli tuntuu olevan vähän tylsistyny tähän muotoon ja näinpä pari alun zydecorallin jälkeen meno on enemmän keskitien rockia kantrin löysyydellä ja soulvokaaleilla. Sitten taas loppuun pari zydecorallia. Taitaa olla taas yks niitä genrejä jotka on pakko joko uudistaa tai unohtaa.

Urbaniak, Michal – Songs for Poland 2,5
Pakko taas todeta että oli toi 80/90-lukujen taite jazzille vaikeeta aikaa. Jos pitäs Polish Jazz-kappaleesta päätellä millasta jazz Puolassa oli niin se oli sitten kovasti eltaantuneen kuulosta jazzfuusioo. Hitusen kivempaa ja tylsempää kokeilua löytyy myös joka menee lähemmäs perinteistä tanssimusiikkia tai karnevaalitunnelmaa tai yhdessä otetaan räppäri väkisin mukaan tai yks on väsyny versiointi Bolerosta.