Kuuntelupäiväkirja viikko 46

with Ei kommentteja

DDT – Chernij Pes Peterburg 3,5
Neuvosto/venäläisbändi ehkä kovimmassa tikissään ja konserttiohjelmistonsa kanssa josta puolet on uutta ja ainutkertasta ja puolet vanhaa ja jo toimivaks havaittua. Ja eksklusiivikamakin toimii. Ja kaikki toimii. Hiphiphurraa!

DDT – Ljubov 3
Bändi ei ite oo kauheen lämmöllä muistellu tätä lättyä mikä liittynee johkin sen aikasiin fiiliksiin ja valitteluun albumin keskeneräsyydestä kun sitä käytiin Ameriikassa asti nauhottelemassa vaikka ei tää tekeleenä oo niin merkittävästi esim huonompi kun ympäröivät levyt. Biisit jakautuu taas jokseenkin kahteen kategoriaan niinkun on tyypillistä DDT:lle eli vähemmistö on selvää rokkia ja enemmistö lähtee liikkeelle folkjutuista ja molemmat kategoriat kääntyilee ja vääntyilee millon mihinkin suuntaan.

Hulda Huima & Mustat Kalsarit – Hulda Huima & Mustat Kalsarit 4
Aina keskiverto musiikinkuuntelupäivän parhaimmistoo.

Jpegamafia – Veteran 3
Aiheuttaa ehkä eniten ilon hetkiä tän heebon levyistä toistaseks. Jokunen oikein herkullinen ratkasu, paljon hyvää ja liikaa tylsää sekamelskaa. Ei se tee musiikista automaattisesti kiinnostavaa ja kokeellista että biitit tehdään epämääräsestä mössöstä ja sä jaksat huutaa jotain mikkiin.

Jpegmafia – All My Heros Are Cornballs 2,5
No siltä se kyllä kuulostaakin.

Jpegmafia – EP! 2,5
Vaikka 27 minuuttia onkin jo käypä lyhyen älpeen pituus. Ja semmosia vähän niinku kunnon biisejä on ehkä se yks vai kaks? Ei muutaku superkuunteluun. Ehkä sieltä paljastuu odottamattomia tasoja.

Jpegmafia – EP2! 2
Tää oli sit enää vaan autotunella leikkimistä.

Kuningas Yrjö – Mustelma Myrskyn Silmässä 3,5
Yrjö ei koita tehä ihan kauheeta pesäeroo TV-Resistoriin musiikissa ja emmä kyllä väittäs sen tekevän sitä teksteissäkään. On tässä lätyssä kyllä lievästi oma tunnelmansa mutta ikävästi päällimmäisenä jää mieleen erinäiset K18-lainit. Se ei yleensä kerro siitä että levy olis muuten vakuuttanu loistavuudellaan.

Ville Leinonen & Valumo – Uuden Aamun Lauluja 3,5
Kimaltavia Unelmia ennen tätä oli niin upee etten voi olla pikkusen pettymättä. Mutta sitten toisaalta tää kuulostaa just siltä minkälaisen rockfolklevyn röllimetsän väki tekis jos jokainen sais äänensä kuuluviin ja se on saavutus jota ei voi vähätellä.

Ville Leinonen & Valumo – Valloittaja 3,5
Meillä on kyllä Villen kans todella eri näkemys Villen vahvuuksista tai todennäkösemmin sopii ihailla Leinosen halua tehä millon mitäkin. Nyt melkein bändin rivijäsenenä tehty kama on suurinpiirtein vähiten parasta mitä oon Villeltä kuuluu mut jos kaikkien heikoin ois tätä tasoo niin musiikinkuuntelussa ei ois mitään järkee.

Sting – Ten Summoner’s Tale 2,5
En suosittele kenellekään menemään näin pitkälle turvallisten rajojen yli. Mut mä tykkään seikkailusta. Tää oli taustamusiikkina itseasiassa aika jees kaikkine jazz- ja muine pehmovaikutteineen mutta ihan oikeessa kuuntelussa käy aika tylsäks ja puuduttavaks.