Kuuntelupäiväkirja viikko 20

with Ei kommentteja

Blackalicious – Blazing Arrow 4
Tämä hiphopin tekeminen on aikalailla täydellistä. Hankalasti pidän vähäkliseisestä tekemisestä mutta meno on vähän liian rento. Vaikka onkin aika lähellä täydellisyyttä.

Blackalicious – The Craft 4
Kokonaisuus on hitusen levällään mutta huiput on messeviä eikä laaksotkaan oo syviä. Edelleen siis laatuhiphoppia.

The Dave Brubeck Quartet – Jazz Goes to College 3
Dave unohtaa pari kertaa olevansa cool ja intoutuu vähän paukuttaa. Tuntuu melkein pahalta muuten suhtautua aika kylmäkiskosesti näin perushyvään tekemiseen mutta jazzia on kans niin paljon että jos ei Brubeckiä fanita nii ei tää ihan oleellista oo.

Bäckman, Pekka & Ritanen, Venla – The Way They Are 3,5
Ns. traditionaalisia biisejä ja sitten tämän kaikkiosaaja Bäckmanin musiikkia Edgar Allan Poen teksteihin. Tyylilajina kaks ääntä ja kitara ja suuntana vanha folk. Olen kohtuullisen myyty.

Bäckman, Pekka – Changez 3,5
Lähteny kuulemma Jacques Brelin chansonin innottamana mikä on aina ihanan suuruudenhullua. Tuloksena on sitten balladeja ja vähän menevämpää juurigroovee.

Simon & Garfunkel – Bridge over Troubled Water 2,5
Jos proge osaltaan oli syynä punkin synnylle nii ei ois mikään ihme jos tää folkin pystykuolema jonka huippu tässä saavutetaan ois ollu katalyytti punkille. On toi Boxerin rumpusoundi kyllä hauska ja outrossa iha jees syna. Mut lähinnä hyvää unimusaa.