Kuuntelupäiväkirja viikko 9

with Ei kommentteja

Kometa – Like a Light Bulb 3,5
Suomalaiset jannut tarjoilee vuoristorataa joka käy välillä taivaissa ja välillä maan alla ja hidastelee kivasti suorilla pätkillä. Kaiken etelärokkaavan räimeen, pastissien (mm. Beach Boys) ja kimuranttien mutkien jälkeen pieni vaje on siinä oman tavaran tuottamisessa. Se kun ei meinaa kantaa niin pitkälle.

Prince – 1999 4
Prinke on kaiken kasari(ja ehkä sen jälkeisenkin) funkin mestari eli nyt kun kulkee nii kulkee lujaa. Prinssi vaan käy monesti niin äärikierroksilla ettei se oo aina se mitä mäkään haluisin kuulla mutta se on se riski joka ihmisen on otettava korkeakulttuurin kanssa.

Prince – Lovesexy 3
Sign o’ the Times oli lajissaan sen verran lähellä täydellisyyttä ja vieläpä massiivinen tekele ettei sen jälkeen kannatakaan toista samanlaista edes koittaa. Pienen hauskan aivotuksen Prince kyllä keksi kun ainakin valtaosalla cd-versioita on koko kolmevarttinen isketty yhteen raitaan jotta ihmiset ei skippailis hitteihin vaan kuuntelis kokonaisuutta. Tätä me tarvittas tänäkin aikana ja kaikkina tulevina myös.

Prince – Batman 2,5
Kun on kuuma nimi ja saa tehä ison budjetin leffaan soundtrackin nii sehän on kaikille vaan kiva. Paitsi kuulijalle. No kyllähän Prince puskee muutaman laadukkaan biisin mutta etenkin toi ballaadipuoli laahaa pahasti.