Kuutneulpväikäirja viikko 6

with Ei kommentteja

Cash, Johnny – Hymns from the Heart 3
Upeeta! Lisää Cashia vetämässä virsiä! Se on tietenkin parasta ikinä muttei silti kuitenkaan.

Cash, Johnny – American Recordings 4
Oon kyllä vähän väärä ihminen hehkuttamaan mitään tämmöstä koska tykkään mies ja kitara-touhusta mut silti on oikein mukava kuunnella Cashin mutinaa ja rämpytystä. Ihanan pelkistettyä.

Cash, Johnny – American Recordings III: Solitary Man 4
Tykkään edelleen Cashista ja sen karismalla vois ihan hyvin lauleskella vaikka verotuslakia ja kuuntelisin ilomielin mutta nyt tuntuu ikävästi siltä että Rubinin(?) luotto ei ylety enää ihan täysillä itse Johnnyyn koska lähes joka biisiin on pakko tunkee jotain muutakin.

Eels – Daisies of the Galaxy 3,5
Siinä missä pari ekaa lättyä osu kovalla prosentilla maaliin niin tää resonoi enää hyvin satunnaisesti ja se on kovasti harmi koska tekeminen on kuitenkin pätevää.

Eels – Blinking Lights and Other Revelations 3
On aina hyvä suoritus jos tuplalätty onnistuu hienosti ja sen jaksaa oikeesti kuunnella. Mutta lähes aina parisen tuntia on liikaa kestoo. Ja kyllä se vaan nyt on paljonkin liikaa. Jos tietenkin kuuntelee vaan biisin kerralla niin tulos on varmaan aika kiva mutta sitten ei puhutakaan enää varsinaisesta albumista.

MC Honky – I Am the Messiah 3,5
Ja sitten teki Eelsin the tyyppi lätyn tälläsellä nimellä ja tuloksena instrumentaalihiphoppia johon on sämplätty yhtä sun toista pikkukivaa. Parhaimmat palat on ihan Eelsin kärkimenon tasoilla hauskalla kosketuspinnallaan mutta sitten puolet valuu täysin ohi tylsänä taustamusiikkina.