Paljastakaa Salaliitto!

with Ei kommentteja

Blogimme virallinen Musasetä kirjoitteli jo mietteitä Salaliiton uudesta levystä ja Telakan keikasta. Itselläni ei ole siihen ihmeemmin lisättävää. Hyvä levy, erittäin hyvä keikka ja mielestäni oikein hyvä teksti.

Tulin tsekanneeksi Salaliiton uudestaan YO-talolla 1.4 ja siellä tuli mieleeni pari ajatusta (jotka tuon nyt esiin silläkin uhalla, että blogimme leimaantuu teinien fanipalstaksi). Ensinnäkin se, että menkää hyvät ihmiset tsekkaamaan bändi livenä! Huikeaa ilottelua, suorastaan poikamaista riemua siitä, että saa soittaa bändissä! Siitäkin huolimatta, että YO-talolle olisi mahtunut huomattavasti enemmän väkeä. Telakan keikka oli hallittu ja erittäin tyylikäs. YO-talolla nähtiin nyt äänekkäämpi ja vauhdikkaampi versio yhtyeestä. Molemmat keikat silti live-musiikin juhlaa! 7.4 bändin voi tsekata Hämeenlinnassa Suistoklubilla ja 15.4 Helsinkiläisillä on mahdollisuus nähdä Salaliitto Elmun baarissa.

Toinen ajatus tuli suoraan välispiikistä. Miksi tämä ei soi radiossa? Bändi esitti huumorilla höystetyn toiveen, että soitelkaa asemille ja pyytäkää Salaliittoa soittolistoille. Idea ei ole hullumpi, koska bändin tuotanto sisältää jo nyt monta helposti lähestyttävää hittiä ja biisit tuntuvat kolahtavan hyvin eri genrejen ystäviin. Kunhan joku vain soittaisi biisejä jossain!

Tsekatkaa Musasedän syvällisempi teksti aiheesta ja tsekatkaa erityisesti bändi. Siitä on pitkä aika, kun tuore kotimaankielinen bändi on kolissut tällä tasolla! Tämä Salaliitto kannattaa paljastaa muillekin!