Kuuntelupäiväkirja viikko 22

with Ei kommentteja

Asa – Leijonaa Mä Metsästän 4
Asa metsästää hyvin. Tänä päivänä toimii ehkä ennen kaikkee nostalgisena haikailuna aikaan jollon kaikissa hiphopbiiseissä ei ollu sama haikkanaksutus ja se touhu oli muutenkin edes vähän vastavirtaa. Joka tapauksessa tosiaan Asa (ja kumppanit) on viihdyttävä ja kaikki toimii ja jopa melkein boksin ulkopuolista itämaafibaakin on saatu ujutettua musapuoleen.

Asa – Terveisiä Kaaoksesta 4
Hyvä folkklangi. Kaipuu maalle pois hössötyksestä. Kasapäin eläviä soittajia. Ja hyvää hiphoppia.

Asa – Loppuasukas 3,5
Jätkäjätkät vastaa tuotannosta ja niinpä musa toimii. Tarpeeks variaatioo ja koherentti musiikki. Asa ei oo ikinä vaikuttanu modernin maailman fanilta mutta nyt kuulostaa siltä että verenpaineelle vois tehdä erämökki ja kasvimaa eetvarttia. Asa on edelleen hyvää musaa mutta nyt entistä vähemmän viihdettä.

Madonna – Erotica 2,5
Viis varttia pehmojumputusta. Ei taida biisikään vaihtua sitten toisen kappaleen jälkeen.

Madonna – Ray of Light 3,5
Jos pitäs jotain Madonnan levyä suositella niin Ray of Light ois helposti se. Sen verran kiinnostava on levyn soundimaailma joka on syöny aamupalaks psykedeliaa, triphoppia, ambienttia ja pari niitten viatonta kaveria. Madonnan mystiikkaan sekoominen tulee teksteissä läpi mutta metahöttö ajaa ihan asiansa.

Madonna – Confessions on a Dance Floor 3,5
Madonnan diskonostalgia puksuttaa tunnin niin tauotta että yleensä biisien vaihtumistakaan ei huomaa. Ehdottomasti paremman päädyn höttödiskokokemuksia. Tää on sitten se kakkosidea että mitä Madonnalta kannattaa kuunnella jos kerran jotain on ihan pakko.

Popsicle – Abstinence 4
Ruotsalaiset tekee kyllä kerrassaan mahtavaa kitarallista voimapoppia. Ekoista tahdeista jo kuulija tietää onko oikeessa vai väärässä paikassa. Jos tajuat olevas väärässä paikassa niin suosittelen musiikin kuuntelun lopettamista tai ainakin siirtymistä radiokuunteluun.