Kuuntelupäiväkirja viikko 24

with Ei kommentteja

Ghost Lode – Terrestrial Bodies 3,5
Postmetalbändi Rosettan kitaristi Matt Weedin sooloprokkis väittää tekevänsä dronee vaikka mun päässä tää on enemmän ambienttia. Niin tai näin, tunnelmointi on hyvin kohillaan ja pari vartinpitusta raitaa tekee myös hyvän kokonaiskeston. Taustalla maalaa syna, jossain liplattaa puro ja kitara maalaa kaiut tapissa.

Kolmas Nainen – Kolmas Nainen 3
Jos oisin ollu siellä nii oisin varmaan tykänny. Nyt tykkään tosta energiasta mut en ihan pääse kelkkaan.

McCook, John – Sings Bold & Beautiful Love Songs 2,5
Kauniitten ja rohkeitten Eric Forrester siis vetämässä balladeja! 12 biisistä vaan neljän nimessä ei oo sanaa Love, synajouset maalaa minkä kerkiää ja kliseemittarit lyö punasella. Hämmästyttävästi en kärsi ollenkaan tän kuuntelemisesta vaikka mahdoton tästä on mitään saada irtikään ja onhan tää kuoleman tylsää lukuunottamatta niitä noin kahta hetkee jollon McCook alkaa vaikka kuiskia.

Pet Shop Boys – Behaviour 4
Introspectiven lähes progediskoileva äärimmäisen upee jumputus väistyy nyt tämmöseen mukamas hieman ajattelevamman synapopin tieltä. Lienee myös eläinkaupan poikien kokeellisin levy siinä sanan maltillisessa merkityksessä. Oisin silti täysin muutu ellei hyvää draivia onnistuttas katkomaan balladeilla.

Pharaoh Overlord – Out of Darkness 3,5
Vähän niinku Circle mutta tällä haavaa vääntämässä kasarihevipastissia xD. Muutama messevä jumitus kans mukana. Laulajia on muuten neljä. Kukaan ei oo suostunu ilmeisesti kovin montaa vetoo tekemään.

Pharaoh Overlord – Zero 4
Jotain mistä en ois osannu unelmoidakaan: poriheebot, krauttislegenda Faustin Hans Joachim Irmler ja Suomen jotakuinkin parhaan deathmetalbändin eli Demilichin Antti Boman! Itse tuotos ei oo järisyttävän yllättävä mutta jumitus kurnutusvokaaleilla jotka ei kuitenkaan hallitse tunnelmaa on kyllä messevä yhdistelmä. Jatkoon satasella!