Kuuntelupäiväkirja viikko 30

with Ei kommentteja

J.U.S. – God Goku Jay-Z 3
Ihan kiva parikyt minsaa räppiä mut se on aina jotenki vähä plaah jos kaikki fiittaajat jyrää.

CocoRosie – Grey Oceans 3
Musiikillinen vastine pesuaine-pähkinä-kuusenkerkkä-sillisalaatille.

Origami Angel – Gami Gang 4
Sydän punkpopissa mutta pää tahtoo tehdä niin monta muutakin asiaa ja niinhän se sitten tekeekin. Käydään bossanovassa ja teknisemmissä kikkailupätkissä ja kuka enää muistaakaan missä kaikkialla.

Parannoul – To See the Next Part of the Dream 4
Jos shoegaze kuulostas aina näin hyvältä kun nää korealaiset nyt niin voisin harkita heikkona hetkenä pelkkään sen kuunteluun siirtymistä. Ja parhaimmillaan onkin just näin hyvää. Eläköön shoegaze. Eläköön korea.

Pop, Iggy – Zombie Birdhouse 4
Suhtaudun kovin skeptisesti siihen että voiko tänä päivänä enää kukaan meistä (mukaan lukien taiteilija ite) enää sanoo mitä Iggy Pop on koittanu tai halunnu oikeesti tehdä. Soundi on mun korvissa enemmän eurooppalaista postpunkkia kun amerikkalaista ja mitään myyvää tässä ei oikein oo. Kylmähkö sointi, lyriikka muistuttaa beatnikrunoutta ja on täysin mahdollista että levyn vokaalit ei liity eikä oo koskaan liittyny mitenkään levyn musiikkiin. Toivon ainakin niin. Levy jonka Pop on aina halunnu tehdä tai jota se ei ois missään nimessä halunnu tehdä.

Rhododendron – Protozoan Battle Hymns 3
Riffi- tai biisinosaviidakossa mennään ja jo noin viiden minuutin kohilla oon unohtanu miltä edes vokaalit harvoin esiintyessään kuulostaa, sitten ne tulee taas esiin ja jo kuunnellessa unohdan uudestaan. Ja se progemetalli joka siellä pohjilla sykkii unohtuu vähän samanlailla.

Stance, Jo – Jo Stance 3,5
Kyllä nää suomilaiset hyvin raapii kasaan vanhankuulosta soulia ja vielä moneen suuntaan hyppivää ja hönkivää sellasta. Vois kuunnella taas uudestaan.

Dawn Thomson & Jon Ballantyne Quartet – Little Feet, Little Hands 3
Reilu puolituntinen jazzia joka käy läpi standardikamaa kuten Ukko Nooan ja vähän jammailee. Thomson laulelee mukavasti, Ballantyne taas soittelee vähän kierosti mutta ei kokonaisuudesta jää ihmeempiä käteen.